ExcludingTax
Swedish Krona
SV
Sök

Seeberger

Året är 1890. Vincent van Gotgh skjuter sig i böstet. Oscar Wilde publicerar "The picture of Dorian Gray" Man Ray som är den moderna kvinnan bär "Paris chic style" och korsett.

Fortfarande tittar tyska män avundsjukt på engelsmännen och håller dessa som sina förebilder.

Bort med stela slipsen, på med en ny fräsch hatt. Bowler och "top hats" dominerar nu herrmodet.

Bröderna Markus och Gottfried Seeberger skapade en ny hattproduktion som skulle bli värdsledande. Till en början producerades bara handgjorda fedora stråhattar för män. Kvinnorna fick faktiskt vänta i 45 år.

Mer än 125 år senare så är fortfarande Seeberger en respektabel hatttillverkare som familjeägt företag i fjärde generationen. Idag är Seebergers kända för sin produktion av vackra hattar med elegans, färger och tradition för kvinnor som uppskattar riktig stil.

Cashmere headsock

Gjord i världens mest exklusiva och mjuka ull, kashmir. En snygg mössa som passar bra till såväl en dag i skidbacken som på fest. Kashmir-ullen är betydligt finare och mjukare material än vanlig fårull. Ju finare ull ju lättare plagg. Denna moderna mössa från Seeberger är lätt, mjuk och skön. En mössa som passar perfekt till på både kvinnor och män. Med denna snygga mössa så blir alla vinterdagar härligt mysiga.
840,00 kr

Fashionable beanie

Elastisk finish och generös längd gör denna mössa till ett designmässigt mästerverk.100% finaste och mjukaste kashmirull tillsammans med ett profesionellt hantverk gör att du här får en riktigt snygg och skön mössa som du kan njuta av under många kalla vinterdagar. En enkel och ren design som passar både kvinnor och män.
625,00 kr