Swedish Krona
SV
Sök
RSS

Blogg

Höst & Vinter

Vi jobbar nu med att bredda vårt Stetson-sortiment ordentligt. Årets favorit måste vara denna helt underbara pilot- eller byfåne-mössa. Så vacker och så underbart varm och mjuk. Visst vågar du också bära vinterns i särklass "coolaste" mössa. Jag lovar! Du kommer framöver älska kalla och blåsiga vinterdagar.

Pilotmössa

Hösten på gång

Då känns det som hösten är på ingång. Vi får många frågor om vi kommer att ha öppet även i höst. Vi har nu bestämt att vi kommer ha öppet onsdag - lördag kl 11-17 fram till jul. Det kan bli något eller några undantag och då meddelar vi det här på hemsidan. 

Vi väntar fortfarande in stora delar av hösten och vinterns hattkollektion. Det har ramlat in lite grann men det fattas fortfarande en hel del filthattar. Vi räknar med att ha fått hem allt i början av oktober.

Till nåsta år har vi nu beställt mer än 1000 hattar bara från Stetson. Det är så roligt att ni som vi verkligen tagit till er det här med hattar och kepsar. Visst är detta riktigt kul! Våra leverantörer av hattar säger att dom aldrig varit med om ett sånt hattintresse som det är nu.

Givetvis behöver ni inte vänta till nästa år. Redan nu har vi mycket hemma och det fylls hela tiden på. Vi har nu börjat att lägga ut en del här på hemsidan. Det tar tid. Vi har massor av produkter och varje produkt som ska ut på hemsidan kräver mycket jobb. Men nu kan ni ialllafall kika på en del "coola" trucker caps som vi lagt in i kväll.

Vi håller också på att lägga in en hel del beställningar på kläder inför nästa säsong. Förutom alla vackra klänningar, kimonos och andra damkläder så kommer vi göra ett ordentligt ryck på herrekiperingssidan där vi precis fått klart med en ny spännande leverantör.

Må gott och njut av sensommaren och höstens ljumma vindar och välkomna in till oss i Stenkyrka och givetvis hit till hemsidan.

Hattsuccé i Stenkyrka

Nu börjar den härliga tiden med de ljumma mörka sensommarkvällarna. Det är en härlig tid här på gotland då man  långt in på hösten kan sitta ute i den ljumma vinden och fundera över den härliga sommar som nu börjar gå mot sitt slut. 

När vi för 2 år sedan bestämde oss för att bygga ut vår butik och då i samma veva bestämde att vi skulle sälja hattar så kunde vi inte föreställa oss hur populära hattarna och vår butik skulle bli. T o m så gjorde öns största tidning ett reportage om hattsuccén i Stenkyrka. Se länk nedan

https://helagotland.se/bli-prenumerant/artikel/rxy43qgl

Vi är väldigt glada över att ha haft så fantastiska kunder som er och vi hoppas att ni alla snart kommer tillbaka igen. Även om man inte tror det så har vi mycket mer spännande än våra fantastiska hattar.

Fr o m nu fram till jul så kommer vi att ha öppet onsdag till lördag mellan 11 och 17. Just nu jobbar vi med att få hem nya fina produkter både till hösten och till nästa vår och sommar.

Välkomna /Åsa och Peter