ExcludingTax
Swedish Krona
SV
Sök
Bild för kategori Winter hats

Mössor

Mössor och värmande huvudbonader för kalla stunder

Cashmere headsock

Gjord i världens mest exklusiva och mjuka ull, kashmir. En snygg mössa som passar bra till såväl en dag i skidbacken som på fest. Kashmir-ullen är betydligt finare och mjukare material än vanlig fårull. Ju finare ull ju lättare plagg. Denna moderna mössa från Seeberger är lätt, mjuk och skön. En mössa som passar perfekt till på både kvinnor och män. Med denna snygga mössa så blir alla vinterdagar härligt mysiga.
840,00 kr

Fashionable beanie

Elastisk finish och generös längd gör denna mössa till ett designmässigt mästerverk.100% finaste och mjukaste kashmirull tillsammans med ett profesionellt hantverk gör att du här får en riktigt snygg och skön mössa som du kan njuta av under många kalla vinterdagar. En enkel och ren design som passar både kvinnor och män.
625,00 kr

FAIRBANKS COTTON BOMBER

Den mest robusta och värmande mössa du kan få. Detta är ett av Stetsons riktiga mästerverk som passar oss som bor och trivs på lite kyligare breddgrader och där de kyliga vindarna tar i ordentligt. En mycket skön, vacker och varm huvudbonad som kommer att dra åt sig beundrande blickar vare sig du är på ett utmanande fjälläventyr eller på väg till jobbet på en blåsig och kall stadsgata.
1 035,00 kr