ExcludingTax
Swedish Krona
SV
Sök
Bild för kategori Beanies/Gloves

Mössor/Handskar

Select Subcategory

Mössor och värmande huvudbonader för kalla stunder

Stetson använder bara bästa material när de producerar sina sofistikerade handskar. Kvalitén på lädret och den noggranna tillverkningsprocessen säkerställer att inga kalla vindar kommer åt dina händer. Samtidigt är de mjuka och flexibla vilket gör att du alltid kommer att känna att dina händer mår bra i ett par Stetson.

HERRINGBONE WOOL LEATHER GLOVES

Kvalité, elegans och supersköna handskar Dessa robusta handskar i riktig kvalitetsull tillsammans med mjukt läder på insidan ger dig allt det som Stetson står för. Eleganta handskar i klassiskt herringbone mönster av absolut bästa kvalité.
825,00 kr

MANKOTA GLOVES

Handskar med stil Dessa klassiska eleganta handskar från Stetson är handgjorda i 100% fårskinnsläder. Mjukt och skönt foder gör att dessa ikoniska handskar garanterar att dina händer kommer att vara varma och må bra under årets alla årstider. Passar bra ihop med elegant och avslappnad klädstil.
1 035,00 kr

Cashmere headsock

Gjord i världens mest exklusiva och mjuka ull, kashmir. En snygg mössa som passar bra till såväl en dag i skidbacken som på fest. Kashmir-ullen är betydligt finare och mjukare material än vanlig fårull. Ju finare ull ju lättare plagg. Denna moderna mössa från Seeberger är lätt, mjuk och skön. En mössa som passar perfekt till på både kvinnor och män. Med denna snygga mössa så blir alla vinterdagar härligt mysiga.
840,00 kr

Fashionable beanie

Elastisk finish och generös längd gör denna mössa till ett designmässigt mästerverk.100% finaste och mjukaste kashmirull tillsammans med ett profesionellt hantverk gör att du här får en riktigt snygg och skön mössa som du kan njuta av under många kalla vinterdagar. En enkel och ren design som passar både kvinnor och män.
625,00 kr

FAIRBANKS COTTON BOMBER

Den mest robusta och värmande mössa du kan få. Detta är ett av Stetsons riktiga mästerverk som passar oss som bor och trivs på lite kyligare breddgrader och där de kyliga vindarna tar i ordentligt. En mycket skön, vacker och varm huvudbonad som kommer att dra åt sig beundrande blickar vare sig du är på ett utmanande fjälläventyr eller på väg till jobbet på en blåsig och kall stadsgata.
1 035,00 kr